0

Word Wrap doesn't function when you apply a rule to a table

Typical of Ninox, they implement a nice feature with rules in the table but then mess it up because they don't completely make the feature work cosmetically. When you create a rule, word wrap stops functioning, and the only solution is to widen the column. This a bug. Will it be fixed? I'd be surprised.

6 replies

null
    • Mel_Charles
    • 5 mths ago
    • Reported - view

    I might get fixed but I suggest you report tho.

    It was conveyed to me that critical fault that stops process etc obviously go to top of the fix list. Non critical errors go next and styling/wish list right at the bottom. So it needs more of ust to maon the bump issues/nags up the list ranking

    I'll lodge the issue as well then  - then that will be at least two of us on the list !

      • Peter_Saltzman
      • 5 mths ago
      • Reported - view

       You're right. It's not critical, just annoying. I will indeed lodge the issue...as soon as I figure out where to do that.

      • Mel_Charles
      • 5 mths ago
      • Reported - view

      support@ninox.com

      • Peter_Saltzman
      • 5 mths ago
      • Reported - view

       Ah, of course, as an email. I thought there was a place on the forum to report bugs specifically. Thanks

      • Fred
      • 5 mths ago
      • Reported - view

      Ninox doesn't regularly look at the forums, so you have to email them directly.

      • Peter_Saltzman
      • 5 mths ago
      • Reported - view

       Well, that explains why none of my requests have been implemented! Thanks for the heads-up, Fred.

Content aside

  • 5 mths agoLast active
  • 6Replies
  • 66Views
  • 3 Following