0

Problem with radio Botton on Web version

Fred

Hi Fred please can you check something.?

On Table Documents the WBS on new Web version 3.6 Lost the radio button ☹️, no problem on previous version, on Android version is ok work perfect.

I send my DB to check you have the same problem.

Thank

9replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
    • Fred
    • Fred
    • 1 mth ago
    • Reported - view

    3.6 is not out for MacOS yet. I usually wait a few months before I update. 

    Like
      • Rafael
      • Rafael Sanchis
      • Rafael_Sanchis
      • 1 mth ago
      • Reported - view

      Fred ok thanks Fred but the problem is on Web version, but Ninox now is working in the problem.

      Thanks.

      From Ninox

      Thank you for reporting this problem.

       I could recreate the behavior and have passed the case to our developers.

      Like
    • Rafael
    • Rafael Sanchis
    • Rafael_Sanchis
    • 1 mth ago
    • Reported - view

    Now the Problem on Android version And Web version. Go back with each version.

    Like
    • Fred
    • Fred
    • 1 mth ago
    • Reported - view

    I am able to duplicate it on the MacOS app on v3.6.0. Just to be clear this only happens on reference fields. Dynamic choice/multi fields show radio buttons fine.

    Like
      • Rafael
      • Rafael Sanchis
      • Rafael_Sanchis
      • 1 mth ago
      • Reported - view

      Fred 

      I change to combo box 😪 (the WBS view lost Radio Buttons) the same problem on Web version.

      Thank Fred.

      Like
    • Rafael
    • Rafael Sanchis
    • Rafael_Sanchis
    • 1 mth ago
    • Reported - view

    Fred

    View on Combo box 

    Like
  •  I sent an email to the technical support last week. They already knew about it. They will fix it soon.

    In the meantime, you can fix it by adding a formula with the code below on the first window that opens in your database:

    html("
    <style>
    .choiceradio-item, .choiceradio-item-radio-container {
        display: flex;
        display: -webkit-flex;
        align-items:center
    }
    
    .choiceradio-item-radio-container {
        border-radius: 50%;
        width: 16px;
        height: 16px;
        border: 1px solid #b7c0db;
        box-sizing: border-box;
        justify-content: center;
        -webkit-justify-content: center;
        -webkit-align-items: center;
        margin: 4px 8px 4px 4px;
        flex:0 0 auto
    }
    .choiceradio-item > .choice-symbol {
        margin: 0 4px 0 -2px;
        flex:0 0 auto
    }
    
    .choiceradio-item:active .choiceradio-item-radio-container {
        border-color:#9aa7cc
    }
    
    .choiceradio-item-radio {
        flex: 0 0 auto;
        -webkit-flex: 0 0 auto;
        width: 10px;
        height: 10px;
        border-radius: 6px;
        background-color:#fff
    }
    
    .choiceradio-item.selected .choiceradio-item-radio {
        background-color:#4970ff
    }
    
    .choiceradio-item.selected .choiceradio-item-radio-container {
        border-color:#4970ff
    }
    
    </style>")
    

    This is the missing part in the css~mainxxxx.css file that mysteriously disappeared in version 3.6.

    Like
      • Rafael
      • Rafael Sanchis
      • Rafael_Sanchis
      • 1 mth ago
      • Reported - view

      Jacques TUR 

      Excelent Jacques 👍 appreciate your help.

      Like
    • Rafael
    • Rafael Sanchis
    • Rafael_Sanchis
    • 6 days ago
    • Reported - view

    Hi

    Resolved in Web Version 3.6.8 now waiting for other devices.

    Like
Like Follow
  • Status Answered
  • 6 days agoLast active
  • 9Replies
  • 70Views
  • 3 Following