0

Images stopped opening on tap

I had set up a "default" static image from the great advice in this thread:

https://ninoxdb.de/en/forum/technical-help-5ab8fe445fe2b42b7dd39ee7/static-image-5bc220e925979e54233efc49

For some reason (maybe after the most recent update?) when we "tap" on the thumbnail image to see the full image nothing happens.  I really need for a tap on the tumbnail to show the full image again.

As far as I can see nothing has changed and since it's been working for months I'm not sure where the problem could be.

Thanks

6replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
    • rqe3bc
    • rqe3bc
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    Any way I can roll back to the previous version that was working?  This is causing some issues.

    Like
    • rqe3bc
    • rqe3bc
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    Yeah I was guessing it might be the on click - some documentation or help on how to do this would be appreciated :D

    Like
    • rqe3bc
    • rqe3bc
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    Found a temporary fix - using the same table/fields in the above link example, I added this to the "on click" line in the "Static Image" formula field ;

    popupRecord(record(Images,1))

    This will pop up the image record and then you can tap to get the full image.

    It's not perfect but I'm not a programmer lol.  I don't know if we can have the "on click" display the full image.

    Like
  • Hi there, 

    We are already working on a solution and will provide it as soon as possible.

    Thank you for your patience.

    Like
    • rqe3bc
    • rqe3bc
    • 2 yrs ago
    • Reported - view

    Thank you!

    Like
Like Follow
  • 2 yrs agoLast active
  • 6Replies
  • 1399Views